Az ételszállítás kényes dolog, hiszen a romlandó alapanyagokat vagy már elkészített, illetve fagyasztott ételeket minőségromlás nélkül kell egyik helyről a másikra átvinni. A hasonló tevékenységgel foglalkozó cégek számára a nyári hőség jelenti a legnagyobb kihívást, amikor nagyon rövid idő alatt is megromolhatnak az ételek és alapanyagok. Természetesen a téli hónapok sem jelentenek kivételt, ilyenkor is veszíthet a szállítmány az eredeti minőségéből.

Fontos tökéletesen felkészülni és megfelelően felszerelt gépparkkal vagy eszközparkkal vágni neki a szolgáltatások teljesítésének. A hűtős teherautó alapvető munkaeszköz azoknak a cégeknek, akik a termékeiket vagy megbízásra szállított hűtött árut szállítanak. A hűtőautó bérlés egy ideális megoldás a jármű vásárlás helyett.

Télen is és nyáron is igénybe veheti a hűtőautó bérlést, amennyiben szüksége van speciális járműre a fuvarozáshoz. Forduljon hozzánk bizalommal télen vagy az év bármelyik évszakában, ha a hűtőautó bérlés mellett döntött!  Minden ügyfelünk számára biztosítjuk a szakszerűen karbantartott, precízen felkészített és tökéletesen megbízható hűtős teherautót.

hűtőautó bérléskor olyan autót válasszon, ami a változékony időjárás közepette is a megfelelő hőmérsékletet adja ahhoz, hogy az áru friss maradjon, illetve megérkezzen a célba az eredeti állapotában! A hosszabb utak során vagy a váratlanul bekövetkező vesztegelés miatt is veszélybe kerülhet a szállítmány minősége. A rendezvényeken gyakran az autóból kell megoldani az előkészítést. Ajánlott olyan járművet bérelni, ami a legjobbat képes nyújtani és kifejezetten a praktikus megoldások jegyében készült. Az elektromos hálózati rendszerrel ellátott hűtős teherautók megbízhatóan hűtik a szállítmányt anélkül, hogy a motort be kellene indítani. Ez környezetbarát és energiatakarékosabb is. A hűtőautó bérlésnél ezt az opciót is vegye figyelembe!

hűtőautó bérlés minden helyzetben és minden évszakban ideális a szállításhoz. Amennyiben alkalmanként vagy akár időszakosan szeretne járművet bérelni, ismerje meg ajánlatunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!