Renault Master dobozos

Adatok: Évjárat: 2007 Lóerő: 100 Sebesség: 5 Saját tömeg: 1850 Kg Max tömeg: 3500 Kg Extrák: cd-s kormányról vezérlehető rádió, elektromos tükör-ablak, központi zár, távirányítós indítókulcs. Személyek: 3 személyes. Raktérhossz: 360 Raktérszélesség: 160 Kerékjáratok között: 120 Raktér magasság: 200 Hátsó ajtó magasság: 180 Motor köbcenti: 2500cm

Árak: (nettó) 1-2 napig: 16.000 Ft 2-10 napig: 12.000 Ft 11-30 napig: 10.000 Ft 31 nap-tól: 7.000 Ft Kaució: 150 000 Ft

Külföldi illetve több napos hűtős teherautó bérlés esetén egyedi árkalkulációval számolunk, kérje árajánlatunkat. Ebből a teherautóból több darabbal tudunk rendelkezésükre állni!

Mercedes Sprinter (emelőhátfalas 750kg)

Évjárat: 2009 Lóerő: 165 Sebesség: 6 Saját tömeg: 2400 Kg Max tömeg: 3500 Kg Extrák: klíma, cd-s kormányról vezérlehető rádió, elektromos tükör-ablak, központi zár, távirányítós indítókulcs, Személyek: 3 személyes. Raktérhossz: 420 Raktérszélesség: 210 Kerékjáratok között: nincs Raktér magasság: 220 Hátsó ajtó magasság: 220 Motor köbcenti: 2200cm

Árak: (nettó) 1-2 napig: 22.000 Ft 2-10 napig: 18.000 Ft 11-30 napig: 14.000 Ft 31 nap-tól: 11.000 Ft Kaució: 200000 Ft

Külföldi illetve több hónapos teherautó bérlés esetén egyedi árkalkulációval számolunk, kérje árajánlatunkat. Ebből a teherautóból több darabbal tudunk rendelkezésükre állni!

Ford Transit

Évjárat: 2012 Motor: 2.2 Le:125 Sebesség: 6 Raktér méretek: 14m3 Hossz: 300 cm Magasság: 200cm Szélesség: 150cm Extrák: Klíma, elektromos ablak/tükör, tolatóradar, visszagurulás gátló,

Árak:(nettó) Kaukció: 150.000.- Ft 1 nap: 16.000 Ft +ÁFA 2-10 napig: 13.000 Ft + ÁFA 11-30 napig: 10.000 Ft + ÁFA 31 nap-tól: 8.000 Ft + ÁFA Bérleti díj napi 300 Km-t tartalmaz felette 25 Ft/km

Az emelőhátfalas hűtős teherautót bérelni szeretné, nem vásárolni? Keressen minket!

emelőhátfalas hűtős teherautóA szállításnak megvannak a maga rizikói. Sokszor nagy kihívást jelent a szállító járműre felpakolt árunak a stabil rögzítése, a biztonságos felpakolása és a sérülésmentes elszállítása. Természetesen ezek a dolgok nem jelentenek problémát akkor, ha a célnak megfelelő járműre kerül az áru. Az emelőhátfalas hűtős teherautó nem minden esetben bizonyul a legideálisabb választásnak, de akkor mindenképpen érdemes vele számolni, ha nagyobb mennyiségű rakomány vagy kényes holmi kerül fel a teherautó rakterébe. Az emelőhátfalas hűtős teherautó nagyon egyszerű, tempós és kényelmes rakodást tesz lehetővé, köszönhetően a speciális kialakításnak. A rakodáshoz nem kell emelgetni az árut, mert gyakorlatilag a földdel egy szintre lehet navigálni a teherautó hátfalát. A rakomány beemelése is megoldott, ami biztonságosan landol a raktérben. Akinek nincsen szüksége az ilyen típusú járműre hosszú távon és rendszeresen, annak az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlése egy előnyös megoldás. Az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlésével kapcsolatos szolgáltatásokról érdeklődjön kollégáinktól!

Hűtős teherautó bérlés hússzállításhoz! Házhoz szállítana? Segítünk!

Cold cutsSzeretné kibővíteni a cége szolgáltatásait? Az élelmiszer kereskedelemben egyre népszerűbbek a házhoz szállítással kapcsolatos extra szolgáltatások is. Sok vásárló igényli, hogy az otthonába szállítsák a megrendelt élelmiszert és ne neki kelljen elmenni érte, haza cipelni a megvásárolt holmikat az üzletből. A hússzállításhoz is ajánlatos hűtős teherautó bérlést igénybe venni. A hűtős teherautó bérlés az ügyfelek segítségére van a fagyasztott termékek kiszállításakor is. Forduljon bizalommal a cégünkhöz és tekintse meg, hogy milyen teherautókat tudunk kínálni Önnek hús szállítására! A fagyasztott húsok mellett az olyan hústermékek szállításához is alkalmasak a járműveink, mint a felvágottak, szalámik, kenőmájasok stb. hűtőpultokban kapható termékek. Ennek köszönhetően minőség romlás nélkül ér célba az áru. Ha eldöntötte, hogy lépést tart a konkurenciával és korszerűsíti üzlete szolgáltatásait, keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén! Tudjon meg többet a hűtős teherautó bérlésről!

Emelőhátfalas hűtős teherautóval Ön is meg tudja, könnyíteni a rakodást!

emelohatfalas-hutos-teherauto-hutosteherautoberlesKényes árut szállít rendszeresen megrendelésre? Az emelőhátfalas hűtős teherautó olyan eszköz, aminek a segítségével ezt a műveletet sokkal egyszerűbben tudja végrehajtani. Miért kockáztatná, hogy a napokig készülő esküvői torta a földön köt ki, a rendezvényre rendelt, szépen összeállított hidegtál tönkremegy vagy a hozzávalókból ömlik ki, szóródik szét valami?
Az emelőhátfalas hűtős teherautóval a rakodás egyszerűbb és sokkal kisebb a kockázata annak, hogy a munkája kudarcba fullad. Nemcsak azt éri el a használatával, hogy a sérülékeny, kényes árut meg tudja óvni, de az emelőhátfalas hűtős teherautóval időt és költségeket is spórolhat. Plusz munkát és plusz kiadásokat is meg tud vele takarítani, hiszen a rakodás során nem csúszik hiba a számításaiba. Válasszon az igényeihez illő járművet!
Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen szállításhoz emelőhátfalas hűtős teherautót kedvező árakon és ideális feltételekkel! Minden részletről tud tájékozódni, ha a megadott elérhetőségeink egyikén felveszi velünk a kapcsolatot!

Mikor van szükség hűtős furgonra, és mi alapján válasszunk?

hutosteherautoberles_eu_20200115A hűtős furgon bérlése alapvetően élelmiszerek szállítása esetén nélkülözhetetlen. Abban az esetben is szükséges a meghatározott hőmérsékletet fenntartó csomagtérben fuvarozni a mirelit árut, alapanyagot, kész ételeket, ha hosszabb úton vesznek részt, például külföldről érkeznek vagy rövidebb úton, például étterem konyhájába küldik őket frissen. Élelmiszer mellett hűtést, állandó hőmérsékletet igénylő gyógyszereket is lehet hűtött raktérben szállítani.
A hűtős furgon bérlésekor is el kell gondolkodni azon, hogy milyen autó lesz a legmegfelelőbb a konkrét célokhoz és egyedi igényekhez. Nem mindegy, hogy hány órára, napra bérelünk, ezzel összefüggően milyen áramforrásról megy a hűtés, milyen a raktér rögzítése. Természetesen alapvető a jármű műszaki állapotának ellenőrzése is, nem szabad sérült, rosszul karbantartott járművel útnak indulni.
A hűtős furgon bérlése sok előnnyel jár, de csak akkor, ha a bérlés ideális feltételek mellett zajlik és a szolgáltatás magas színvonalú. Keressen minket bérléssel kapcsolatban!

Milyen előnyei vannak a hűtőkocsi bérlésnek?

hutosteherautoberles.eu-19decNagyon sok rendezvényszervező cégnek van szüksége a catering szolgáltatásokkal kapcsolatban hűtőkocsira, különösen a nyári időszakban. Egyes cégvezetők elgondolkodnak azon, hogy a vállalkozásnak saját hűtőkocsija legyen-e, azonban nem biztos, hogy megéri, hiszen a használaton kívül a jármű karbantartásával is kell foglalkozni. Éppen ezért jobb, ha a cégek inkább a hűtőkocsi bérlést választják időszaki használatra. A hűtőkocsi bérlés esetében az ügyfeleknek nincs más dolguk, mint kifizetni a bérleti díjat és alkalmazni a járművet a munkához. A javítással, karbantartással nem kell foglalkozni, hiszen az hozzátartozik a bérleti díjhoz, így nem merülhetnek fel váratlan kiadások a járművel kapcsolatban. A hűtőkocsi bérlés keretein belül ezeket a járműveket a cégek eredeti áruk töredékéért használhatják, ezáltal az adott vállalkozás spórolhat is a kiadásain. A hűtőkocsi bérlés sokkal egyszerűbb, költséghatékonyabb megoldást biztosít a catering szolgáltatásokkal kapcsolatban, mint a saját jármű! Ha megbízható céget keres a hűtőkocsi bérléssel kapcsolatban, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár! Műszakilag kifogástalan állapotú járművekkel hozzájárulunk ahhoz, hogy catering szolgáltatásaival elégedettek legyenek ügyfelei. Amennyiben bérelni szeretne hűtőkocsit, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Teljes körű szolgáltatást keres? Mi vállaljuk a hűtött áruk szállítmányozását sofőrrel is!

DeliveryHűtős teherautó bérlésére számtalan esetben lehet szükség. Akár rendezvényekre a friss, romlandó ételek, akár gyógyszerek vagy fagylaltok szállításához szeretné valaki igénybe venni, fontos, hogy olyan céget találjon hozzá, ahol igény szerint vállalják a szállítmányozást sofőrrel is. A cateringgel vagy gyógyszerszállítással foglalkozó cégek többségénél nincs mindig elég kapacitás, illetve megfelelő jogosultsággal rendelkező személy arra, hogy a hűtős teherautót vezessék. Cégünk nem csak magát a járművet tudja bérbe adni, hanem vállalja a szállítmányozást sofőrrel is, vagyis az Ön vállalkozásának csak elő kell készítenie az árut, minden továbbit pedig ránk bízhat! Megbízható munkatársaink időben a megadott helyszínre szállítják a termékeket, mégpedig megfelelő hőmérsékleten, hűtött állapotban. Szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat és a szállítmányozást sofőrrel megrendelni? Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért még ma, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Hűtős teherautó bérlés rendezvényekre is, a mindig friss ételekért!

Egy rendezvény sikere több dologból tevődik össze. Nagyon fontos a helyszín, a programszervezés, a díszítés és persze a catering is. Nem szabad lebecsülni annak a jelentőségét, hogy az ételek, italok finomak, frissek legyenek, de arra is oda kell figyelni, hogy illeszkedjenek a rendezvény stílusához is. A hűtős teherautó bérlésével megtehetjük az első lépést afelé, hogy a felkínált ételekkel minden vendég elégedett legyen. A hűtős teherautó bérlésnek köszönhetően minden alapanyag ideális hőmérsékleten kerül a rendezvény helyszínére. Ez kiemelten fontos a romlandó ételek, például húsok esetében, de így lehetővé válik például az is, hogy fagylalt legyen a desszert. A friss étel a rendezvények sikerének egyik alapfeltétele, ezért érdemes mindent megtenni ennek érdekében. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne hűtős teherautót bérelni rendezvényére, keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Kollégáink szívesen segítenek mindenben.

Emelőhátfalas hűtős teherautó bérlés? Lehetséges!

hutosteherautoberles.eu.19szeptEgy külső helyszínen lévő rendezvény esetében mindig sarkalatos kérdés az ételek, italok szállítása. Fontos, hogy megőrizzék frissességüket, valamint, hogy a hűtést igénylő élelmiszerek mindvégig megfelelő hőmérsékleten legyenek. Ha nagyobb mennyiségű étel kiszállítására van szükség, jó döntés az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlése. Ha az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlést választjuk, azzal sok pakolástól, rakodástól és logisztikai feladattól megkíméljük magunkat. Ezek a járművek nagyon egyszerűen rakodhatóak, így az egész folyamat sokkal gyorsabb és kevesebb az esély a termékek sérülésére is. Az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlése jó választás, ha nagy súlyú vagy kényes élelmiszerek szállítására van szükség. Forduljon hozzánk bizalommal az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlésével kapcsolatos bővebb információkért! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére és nyújtanak részletes tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Ragadjon meg minden lehetőséget, a hűtős teherautó bérlés a segítségére lesz!

hűtős teherautó bérlésA romlandó árukat, tej-, és hústermékeket, valamint más élelmiszereket, illetve egyéb speciális árucsoportokat csak hűtős teherautóval szabad szállítani, hogy azok a legtovább megőrizzék fogyaszthatóságukat. Akár hosszabb, akár rövidebb időre keres megoldást a hűtve szállításra, jó döntés a hűtős teherautó bérlés! Ha Ön már rendelkezik saját járművel, de egy nagyobb megrendeléshez nem elegendő a kapacitása, nem kell elszalasztania a remek alkalmat, hogy újabb elégedett ügyféllel bővüljön a vállalkozása, ilyenkor is jól jön a hűtős teherautó bérlés! Nem várt problémák adódtak hűtőskocsijával, sokáig a szervizben fog vesztegelni, de a szállításnak továbbra is zökkenőmentesen tovább kell haladnia? Erre is remek megoldást nyújt a bérlés! Ne hagyja elillanni a lehetőségeit, válassza a hűtős teherautó bérlést! Tekintse meg gépparkunkat, válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő típust! Ha kérdései lennének a részletekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken!

Nyáron alapvető dolog a fuvarozás hűtős teherautóval!

hutosteherautoberles.eu.19junA nyáron tapasztalható kánikula sok mindenben akadályt jelent, így például a romlandó, kényes áruk fuvarozását tekintve is. Ami télen, vagy ősszel még gond nélkül szállítható, anélkül, hogy a minősége romlana, az a hőségben már nem oldható meg kockázat nélkül. A fuvarozást hűtős teherautóval célszerű megoldani a nyári hónapokban, ha azt szeretnénk, hogy ne kelljen veszteségekkel számolni. Forduljon bizalommal cégünkhöz, ami kifejezetten hűtős teherautók bérbeadására specializálódott. Autóparkunkban többféle típusú és változatos méretű teherautók találhatóak, amik jól felszereltek, és tökéletesen alkalmasak minden olyan áru szállítására, ami hűtést igényel. A fuvarozás hűtős teherautóval minden olyan ügyfél számára ajánlott, aki szeretné biztosítani a szolgáltatásainak, illetve az árujának a változatlan színvonalát. Előnyös feltételeket, kedvező árakat és megbízható járműveket garantálunk azoknak, akik úgy döntenek, hogy minket választanak. Ne bízza a véletlenre a nyári időszakban se az áru szállítását és vegye igénybe szolgáltatásainkat hűtős teherautós fuvarozással kapcsolatban is! Bővebb információért lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Hűtő teherautó-bérléssel a nyári szezonban is kapós maradhat!

Béreljen hűtő teherautót Egy catering cégnek mindenre fel kell készülnie annak érdekében, hogy a szolgáltatásai mindvégig megfeleljenek a kitűzött színvonalnak. Az egyik legnagyobb kihívás az ételek frissességének megőrzése. Különösen a nyári szezonban, a szabadtéri rendezvények alkalmával van szükség hatékony megoldásra a meleg ellen. A hűtő teherautó-bérlés minden catering cég alapvető eszközei közé tartozik.

Béreljen hűtő teherautót, amikor csak szüksége van rá, és biztosítsa az ételek minőségét! Természetesen nincs mindig szükség az ilyen típusú  járműre, ezért az esetek többségében a bérlés egy ideális döntés. Jóval költséghatékonyabb és kényelmesebb, ha valaki más autóját kell bepakolni és vezetni, mintha a saját autónak kellene hely, és törődni kellene a fenntartással járó feladatokkal is.
Forduljon bizalommal cégünkhöz, és béreljen hűtő teherautót! Ne fusson versenyt az idővel, és ne hagyja, hogy az ételek idő előtt megromoljanak, amikor olyan könnyen kiküszöbölheti ezt a kockázatot! A weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén tudjon meg többet a hűtő teherautó-bérlés részleteiről!

Hűtős autó bérlés szabadtéri rendezvényekre: előzze meg a kellemetlen pillanatokat!

hutosteherautoberles.euNyári időszakban rengeteg szabadtéri rendezvénnyel találkozhatnak az emberek országszerte. Ezeknél az eseményeknél nem hiányozhat a gasztronómia: számos étterem, büfé települ ki ilyenkor. A vendéglátóhelyek többsége rengeteg konyhai felszereléssel, profi eszközökkel vonul ki azért, hogy ugyanazt a minőséget tudják produkálni a vendégeknek, mint helyben. Ezen kívül kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az élelmiszer alapanyagok megfelelő tárolására is, hiszen nyári időszakban rendkívül hamar tönkremennek, különösen a húsok, zöldségek, tejtermékek. Ha Ön is tervezi, hogy éttermével kitelepül szabadtéri rendezvényre, az alapanyag tároláshoz válassza a hűtős autó bérlést! A hűtős autó bérléssel számtalan kellemetlen pillanattól megkímélheti magát. Nem mennek kárba a kiszállított élelmiszer alapanyagok, mert a speciálisan kialakított járművekben igényeiknek megfelelő hőmérsékleten tárolhatók, így megőrzik frissességüket. Mindemellett véletlenül sem szolgálhat fel olyan ételeket, amik nem felelnek meg az elvárásoknak, így a vendégeket minőségi fogásokkal és kiszolgálással várhatja. Ha érdeklődik a hűtős autót bérlés iránt, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!