Nem csupán vállalkozásoknak lehet szükségük hűtős teherautókra, hanem magánszemélyeknek is. Közülük sokan azt gondolják, hogy ebben a formában esélyük sincs arra, hogy hozzájussanak ilyen típusú járműhöz. Egyesek megpróbálnak az ismerőseiken keresztül segítséget kérni ezzel kapcsolatban, azonban az esetek nagy részében nem járnak sikerrel. Amennyiben Önnek is szüksége lenne hűtős teherautóra, és nem találja a megfelelő megoldást ehhez, ne essen kétségbe, ugyanis nálunk a magánszemélyek számára is elérhetők a járművek!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok magánszemélynek is szüksége van ezekre a járművekre, a hűtős teherautóbérlés lehetőségét számukra is biztosítjuk. Nálunk nagyon kedvező feltételekkel vehetik igénybe az ügyfelek a járműveket, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatással. A hűtős teherautóbérlés keretein belül műszakilag megbízható, rendszeresen karbantartott járműveket használhatnak a magánszemélyek is. A hűtős teherautóbérlésnek köszönhetően az ügyfelek rengeteg időt és energiát spórolhatnak meg, hiszen ez esetben nem kell ismerősök között kutatni. Ahhoz, hogy egy magánszemély igénybe vehesse a szolgáltatásunkat, bizonyos feltételeknek eleget kell tennie. A hűtős teherautóbérlés alapvető kritériuma a B kategóriás jogosítvány megléte. A kaució 150 000 ft, emellett pedig az ügyintézésnél mindenképp kéznél kell lennie a személyi igazolványnak, lakcímkártyának, közüzemi számlának, és nem utolsó sorban a bérleti díjnak. 

hűtős teherautóbérlés nálunk magánszemélyek számára is elérhető. Vegye igénybe bátran rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunkat! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a hűtős teherautóbérlésről, és az elérhető járművek tulajdonságairól. Az ügyfelek ránk hosszú távon számíthatnak, mi folyamatosan elérhetők vagyunk, így a jövőben is bátran fordulhatnak hozzánk jármű kölcsönzésért. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.