Renault Master dobozos

Adatok: Évjárat: 2007 Lóerő: 100 Sebesség: 5 Saját tömeg: 1850 Kg Max tömeg: 3500 Kg Extrák: cd-s kormányról vezérlehető rádió, elektromos tükör-ablak, központi zár, távirányítós indítókulcs. Személyek: 3 személyes. Raktérhossz: 360 Raktérszélesség: 160 Kerékjáratok között: 120 Raktér magasság: 200 Hátsó ajtó magasság: 180 Motor köbcenti: 2500cm

Árak: (nettó) 1-2 napig: 16.000 Ft 2-10 napig: 12.000 Ft 11-30 napig: 10.000 Ft 31 nap-tól: 7.000 Ft Kaució: 150 000 Ft

Külföldi illetve több napos hűtős teherautó bérlés esetén egyedi árkalkulációval számolunk, kérje árajánlatunkat. Ebből a teherautóból több darabbal tudunk rendelkezésükre állni!

Mercedes Sprinter (emelőhátfalas 750kg)

Évjárat: 2009 Lóerő: 165 Sebesség: 6 Saját tömeg: 2400 Kg Max tömeg: 3500 Kg Extrák: klíma, cd-s kormányról vezérlehető rádió, elektromos tükör-ablak, központi zár, távirányítós indítókulcs, Személyek: 3 személyes. Raktérhossz: 420 Raktérszélesség: 210 Kerékjáratok között: nincs Raktér magasság: 220 Hátsó ajtó magasság: 220 Motor köbcenti: 2200cm

Árak: (nettó) 1-2 napig: 22.000 Ft 2-10 napig: 18.000 Ft 11-30 napig: 14.000 Ft 31 nap-tól: 11.000 Ft Kaució: 200000 Ft

Külföldi illetve több hónapos teherautó bérlés esetén egyedi árkalkulációval számolunk, kérje árajánlatunkat. Ebből a teherautóból több darabbal tudunk rendelkezésükre állni!

Ford Transit

Évjárat: 2012 Motor: 2.2 Le:125 Sebesség: 6 Raktér méretek: 14m3 Hossz: 300 cm Magasság: 200cm Szélesség: 150cm Extrák: Klíma, elektromos ablak/tükör, tolatóradar, visszagurulás gátló,

Árak:(nettó) Kaukció: 150.000.- Ft 1 nap: 16.000 Ft +ÁFA 2-10 napig: 13.000 Ft + ÁFA 11-30 napig: 10.000 Ft + ÁFA 31 nap-tól: 8.000 Ft + ÁFA Bérleti díj napi 300 Km-t tartalmaz felette 25 Ft/km

Emelőhátfalas hűtős teherautó bérlés? Lehetséges!

hutosteherautoberles.eu.19szeptEgy külső helyszínen lévő rendezvény esetében mindig sarkalatos kérdés az ételek, italok szállítása. Fontos, hogy megőrizzék frissességüket, valamint, hogy a hűtést igénylő élelmiszerek mindvégig megfelelő hőmérsékleten legyenek. Ha nagyobb mennyiségű étel kiszállítására van szükség, jó döntés az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlése.

Ha az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlést választjuk, azzal sok pakolástól, rakodástól és logisztikai feladattól megkíméljük magunkat. Ezek a járművek nagyon egyszerűen rakodhatóak, így az egész folyamat sokkal gyorsabb és kevesebb az esély a termékek sérülésére is. Az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlése jó választás, ha nagy súlyú vagy kényes élelmiszerek szállítására van szükség.

Forduljon hozzánk bizalommal az emelőhátfalas hűtős teherautó bérlésével kapcsolatos bővebb információkért! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére és nyújtanak részletes tájékoztatást a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Ragadjon meg minden lehetőséget, a hűtős teherautó bérlés a segítségére lesz!

hűtős teherautó bérlésA romlandó árukat, tej-, és hústermékeket, valamint más élelmiszereket, illetve egyéb speciális árucsoportokat csak hűtős teherautóval szabad szállítani, hogy azok a legtovább megőrizzék fogyaszthatóságukat. Akár hosszabb, akár rövidebb időre keres megoldást a hűtve szállításra, jó döntés a hűtős teherautó bérlés!

Ha Ön már rendelkezik saját járművel, de egy nagyobb megrendeléshez nem elegendő a kapacitása, nem kell elszalasztania a remek alkalmat, hogy újabb elégedett ügyféllel bővüljön a vállalkozása, ilyenkor is jól jön a hűtős teherautó bérlés!

Nem várt problémák adódtak hűtőskocsijával, sokáig a szervizben fog vesztegelni, de a szállításnak továbbra is zökkenőmentesen tovább kell haladnia? Erre is remek megoldást nyújt a bérlés!

Ne hagyja elillanni a lehetőségeit, válassza a hűtős teherautó bérlést! Tekintse meg gépparkunkat, válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő típust! Ha kérdései lennének a részletekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken!

Nyáron alapvető dolog a fuvarozás hűtős teherautóval!

hutosteherautoberles.eu.19junA nyáron tapasztalható kánikula sok mindenben akadályt jelent, így például a romlandó, kényes áruk fuvarozását tekintve is. Ami télen, vagy ősszel még gond nélkül szállítható, anélkül, hogy a minősége romlana, az a hőségben már nem oldható meg kockázat nélkül. A fuvarozást hűtős teherautóval célszerű megoldani a nyári hónapokban, ha azt szeretnénk, hogy ne kelljen veszteségekkel számolni. Forduljon bizalommal cégünkhöz, ami kifejezetten hűtős teherautók bérbeadására specializálódott. Autóparkunkban többféle típusú és változatos méretű teherautók találhatóak, amik jól felszereltek, és tökéletesen alkalmasak minden olyan áru szállítására, ami hűtést igényel. A fuvarozás hűtős teherautóval minden olyan ügyfél számára ajánlott, aki szeretné biztosítani a szolgáltatásainak, illetve az árujának a változatlan színvonalát. Előnyös feltételeket, kedvező árakat és megbízható járműveket garantálunk azoknak, akik úgy döntenek, hogy minket választanak. Ne bízza a véletlenre a nyári időszakban se az áru szállítását és vegye igénybe szolgáltatásainkat hűtős teherautós fuvarozással kapcsolatban is! Bővebb információért lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeink egyikén!

Hűtő teherautó-bérléssel a nyári szezonban is kapós maradhat!

Béreljen hűtő teherautót Egy catering cégnek mindenre fel kell készülnie annak érdekében, hogy a szolgáltatásai mindvégig megfeleljenek a kitűzött színvonalnak. Az egyik legnagyobb kihívás az ételek frissességének megőrzése. Különösen a nyári szezonban, a szabadtéri rendezvények alkalmával van szükség hatékony megoldásra a meleg ellen. A hűtő teherautó-bérlés minden catering cég alapvető eszközei közé tartozik.

Béreljen hűtő teherautót, amikor csak szüksége van rá, és biztosítsa az ételek minőségét! Természetesen nincs mindig szükség az ilyen típusú  járműre, ezért az esetek többségében a bérlés egy ideális döntés. Jóval költséghatékonyabb és kényelmesebb, ha valaki más autóját kell bepakolni és vezetni, mintha a saját autónak kellene hely, és törődni kellene a fenntartással járó feladatokkal is.
Forduljon bizalommal cégünkhöz, és béreljen hűtő teherautót! Ne fusson versenyt az idővel, és ne hagyja, hogy az ételek idő előtt megromoljanak, amikor olyan könnyen kiküszöbölheti ezt a kockázatot! A weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén tudjon meg többet a hűtő teherautó-bérlés részleteiről!

Hűtős autó bérlés szabadtéri rendezvényekre: előzze meg a kellemetlen pillanatokat!

hutosteherautoberles.euNyári időszakban rengeteg szabadtéri rendezvénnyel találkozhatnak az emberek országszerte. Ezeknél az eseményeknél nem hiányozhat a gasztronómia: számos étterem, büfé települ ki ilyenkor. A vendéglátóhelyek többsége rengeteg konyhai felszereléssel, profi eszközökkel vonul ki azért, hogy ugyanazt a minőséget tudják produkálni a vendégeknek, mint helyben. Ezen kívül kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az élelmiszer alapanyagok megfelelő tárolására is, hiszen nyári időszakban rendkívül hamar tönkremennek, különösen a húsok, zöldségek, tejtermékek. Ha Ön is tervezi, hogy éttermével kitelepül szabadtéri rendezvényre, az alapanyag tároláshoz válassza a hűtős autó bérlést! A hűtős autó bérléssel számtalan kellemetlen pillanattól megkímélheti magát. Nem mennek kárba a kiszállított élelmiszer alapanyagok, mert a speciálisan kialakított járművekben igényeiknek megfelelő hőmérsékleten tárolhatók, így megőrzik frissességüket. Mindemellett véletlenül sem szolgálhat fel olyan ételeket, amik nem felelnek meg az elvárásoknak, így a vendégeket minőségi fogásokkal és kiszolgálással várhatja. Ha érdeklődik a hűtős autót bérlés iránt, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!